Pečené hříbky s brynzou

Suroviny

čerstvé hříbky či žampiony
1 kg
anglická slanina
300 g
brynza
500 g
cibule
1 ks
sůl
pepř
sádlo na smažení
pažitka

Postup přípravy:

1.Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli a společně podusíme s nakrájenými nožkami hříbků. Necháme vychladnout.

2.Osolíme a opepříme, přidáme brynzu. Touto nádivkou plníme hlavičky hub
a druhou polovinou hlaviček je zakryjeme.

3.Spojené hlavičky zabalíme do plátků anglické slaniny a spíchneme párátkem. Pečeme zvolna ve vymaštěném pekáčku v troubě nebo můžeme i dát na gril.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.8.2011 3:50| autor: zdenkar

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist