Pečené hříbky s brynzou

Suroviny

čerstvé hříbky či žampiony
1 kg
anglická slanina
300 g
brynza
500 g
cibule
1 ks
sůl
pepř
sádlo na smažení
pažitka

Postup přípravy:

1.Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli a společně podusíme s nakrájenými nožkami hříbků. Necháme vychladnout.

2.Osolíme a opepříme, přidáme brynzu. Touto nádivkou plníme hlavičky hub
a druhou polovinou hlaviček je zakryjeme.

3.Spojené hlavičky zabalíme do plátků anglické slaniny a spíchneme párátkem. Pečeme zvolna ve vymaštěném pekáčku v troubě nebo můžeme i dát na gril.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.8.2011 3:50| autor: zdenkar

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist