Pečené hříbky s brynzou

1.Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli a společně podusíme s nakrájenými nožkami hříbků. Necháme vychladnout. 2.Osolíme a opepříme, přidáme brynzu. Touto nádivkou plníme hlavičky hub a druhou polovinou hlaviček je zakryjeme. 3.Spojené hlavičky zabalíme do plátků anglické slaniny a spíchneme párátkem. Pečeme zvolna ve vymaštěném pekáčku v troubě nebo...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    brynzu jsem nikdy nejedla , takže si tu chuť neumím představit

    a
    aknela11

    hříbky s brynzou – velice lákavý a zajímavý recept. vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist