Pečenáče z rybího filé

Suroviny

rybí filé
1 kg
vejce
2 ks
strouhanka
100 g
hladká mouka
50 g
olej
20 ml
voda
500 ml
ocet
150 ml
bobkový list
2 ks
cukr
4 kostky
kuličky pepře
10 ks
kuličky nového koření
5 ks
cibule
2 ks
hřebíček
2 ks
kuličky koriandru
3 ks
sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Filety posolíme‚ obalíme v trojobalu‚ slabě usmažíme a necháme vychladnout. Vodu‚ ocet‚ koření‚ cibuli‚ cukr a sůl zamícháme a vaříme 10 minut. Zchladíme. Zchladlým nálevem zalejeme filety. Dáme uležet minimálně přes noc.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.5.2012 12:56| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist