Pečenáče z rybího filé
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Filety posolíme‚ obalíme v trojobalu‚ slabě usmažíme a necháme vychladnout. Vodu‚ ocet‚ koření‚ cibuli‚ cukr a sůl zamícháme a vaříme 10 minut. Zchladíme. Zchladlým nálevem zalejeme filety. Dáme uležet minimálně přes noc.
Vždycky se na pečenáče v obchodě dívám,ale nelákají mne. Možná vyzkouším tento recept,aspoň budu vědět co tam dávám.
Pečenáče mm moc ráda, asi tyto domácí zkusím
Pečenáče z rybího filé – prima recept, pečenáče jsou výborný, udělal bych jen takové malé kousíčky, už se mi sbíhají sliny :-)))
ryby mám ráda ale na tenhle způsob je moc nemusím
Ryby jím je výjímečně a občas, ale tohle mi vážně nechutná.