Pečenáče z rybího filé

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Filety posolíme‚ obalíme v trojobalu‚ slabě usmažíme a necháme vychladnout. Vodu‚ ocet‚ koření‚ cibuli‚ cukr a sůl zamícháme a vaříme 10 minut. Zchladíme. Zchladlým nálevem zalejeme filety. Dáme uležet minimálně přes noc.

Diskuze

8 komentářů

    e
    Elisa19

    Vždycky se na pečenáče v obchodě dívám,ale nelákají mne. Možná vyzkouším tento recept,aspoň budu vědět co tam dávám.

    s
    slavuska

    Pečenáče mm moc ráda, asi tyto domácí zkusím

    Viky17

    Pečenáče z rybího filé – prima recept, pečenáče jsou výborný, udělal bych jen takové malé kousíčky, už se mi sbíhají sliny :-)))

    p
    Peggy89

    ryby mám ráda ale na tenhle způsob je moc nemusím

    k
    krockovapavla

    Ryby jím je výjímečně a občas, ale tohle mi vážně nechutná.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist