Pastýřský koláč páj s mletým masem

pastyrsky-paj-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

brambora
700 g
mléko
50 ml
mleté maso
600 g
cibule
2 ks
česnek
2 stroužky
olej
4 PL
hladká mouka
2 PL
kečup
200 g
zeleninový vývar
150 ml
tymián
1 ČL
sterilovaná kukuřice
200 g
předvařená mrkev
150 g
tvrdý sýr
100 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupané brambory uvařte a udělejte z nich hustou bramborovou kaši. Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso, míchejte a opékejte dohněda. Posypte ho moukou, lehce opečte, zalijte kečupem a vývarem, osolte, opepřete, přidejte tymián a povařte do zhoustnutí. Masovou směs dejte do pečícím papírem vyložené pečící mísy. Posypte odkapanou kukuřicí, na kostičky nakrájenou mrkví, zakryjte bramborovou kaší, posypte sýrem, vložte do předehřáté trouby a cca 30 minut zapékejte.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.12.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist