Pastýřský koláč páj s mletým masem

pastyrsky-paj-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

brambora
700 g
mléko
50 ml
mleté maso
600 g
cibule
2 ks
česnek
2 stroužky
olej
4 PL
hladká mouka
2 PL
kečup
200 g
zeleninový vývar
150 ml
tymián
1 ČL
sterilovaná kukuřice
200 g
předvařená mrkev
150 g
tvrdý sýr
100 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupané brambory uvařte a udělejte z nich hustou bramborovou kaši. Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso, míchejte a opékejte dohněda. Posypte ho moukou, lehce opečte, zalijte kečupem a vývarem, osolte, opepřete, přidejte tymián a povařte do zhoustnutí. Masovou směs dejte do pečícím papírem vyložené pečící mísy. Posypte odkapanou kukuřicí, na kostičky nakrájenou mrkví, zakryjte bramborovou kaší, posypte sýrem, vložte do předehřáté trouby a cca 30 minut zapékejte.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.12.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist