pastyrsky-paj-352x198.jpg

Pastýřský koláč páj s mletým masem

Oloupané brambory uvařte a udělejte z nich hustou bramborovou kaši. Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso, míchejte a opékejte dohněda. Posypte ho moukou, lehce opečte, zalijte kečupem a vývarem, osolte, opepřete, přidejte tymián a povařte do zhoustnutí. Masovou směs dejte do pečícím...

Diskuze

2 komentáře

    s
    stana1

    pastyrsky-paj-352×198.jpg
    Pastýřský koláč páj s mletým masem určitě by mi chutnal.

    b
    bobina1

    Pastýřský koláč páj s mletým masem vypadá jedle.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist