Ovocné trojhránky v bílé čokoládě

profimedia-0127906359-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

bílá čokoláda
300 g
smetana
1,5 dcl
jahodová nebo linecká marmeláda
50 g
nasekané kandované ovoce
50 g
bílá čokoláda na potažení
100 g

Postup přípravy:

Čokoládu rozlámeme na kousky a rozpustíme ji ve vodní lázni. Smetanu svaříme s marmeládou a kandovaným ovocem, přidáme do rozpuštěné čokolády, důkladně promícháme a necháme částečně vychladnout. Pak směs nalijeme do pekáčku nebo jiné vhodné formy tak, aby se vytvořila vrstva silná asi 1 – 1, 5 cm. Necháme vychladnout a pak ji nakrájíme teplým nožem na trojhránky, které namočíme v rozehřáté bílé čokoládě.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.9.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist