Opilé ovoce paní Lenky s rumem

Postup přípravy:

Na kousky pokrájené ovoce (čerstvé i kompotované) dáme do vysoké sklenice, zalijeme zhruba velkým panákem rumu a zbytek dolijeme sangrií. Ozdobíme třeba jahůdkou (zajímavé je i s limetkou) a podáváme vychlazené se lžičkou.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist