Omeleta s patizonky a rajčaty

Suroviny

patizony

600 g

cherry rajčata

200 g

vejce

8 ks

smetana

8 PL

sůl

1 špetka

pepř

1 špetka

máslo

30 g

čedar

80 g

olej

dle potřeby

petrželka

dle chuti

Postup přípravy:

Oloupejte a nakrájejte na kostičky 600 g patisonů. Na půlky nakrájejte 200 g cherry rajčat. Rozšlehejte 8 vajec s 8 lžícemi smetany, špetkou soli a pepře. Z vaječné směsi upečte postupně na teflonové pánvi potřené olejem 4 omelety, které nechte v teple. Pak na pánev přidejte 30 g másla, nasypte na něj patisony, dvě až tři minuty je zvolna opékejte, přidejte k nim rajčata, nasekanou petrželku, osolte, opepřete a krátce prohřejte. Směs rozdělte na omelety, posypte 80 g hrubě nastrouhaného čedaru a omelety přehněte.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist