Nepravá humrová pomazánka z filé

Suroviny

filé
500 g
majonézy
150 g
cibulka
1 ks
sterilovaná okurka
1 ks
citron
1 ks
sůl, bobkový list, nové koření, celý pepř

Postup přípravy:

Do vařící vody ponoříme filé. Vodu osolíme, přidáme 2 bobkové listy, 6 kuliček celého pepře a 4 kuličky nového koření. Jakmile je maso měkké, vyndáme je a necháme vychladnout. Nakrájíme nadrobno nebo utřeme.

Přidáme majonézu, jemně nakrájenou cibulku, okurku, osolíme, přichutíme pepřem a citronovou šťávou. Vše smícháme, dáme do skleněné misky, ozdobíme petrželkou, paprikou nebo plátky citronu a dáme do ledničky „zaležet“. Podáváme s bílým pečivem.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist