Nápoj nejen vánoční

Suroviny

bílého vína
1 l
jablka
2 ks
hřebíčku
8 ks
kousek celé skořice
1 ks
hvězdičky badyánu
2 ks
plátky citrónu na ozdobení

Postup přípravy:

Omytá jablka zbavíme jádřince a pokrájíme na plátky. S vínem a kořením je podusíme na mírném ohni. Přecedíme do vhodných sklenic a do každé přidáme plátek citrónu. Pijeme samozřejmě ještě horký.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.9.2013 12:38| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist