punc.jpg

Nápoj nejen vánoční

Omytá jablka zbavíme jádřince a pokrájíme na plátky. S vínem a kořením je podusíme na mírném ohni. Přecedíme do vhodných sklenic a do každé přidáme plátek citrónu. Pijeme samozřejmě ještě horký.

Diskuze

6 komentářů

    m
    martinnatr

    punč miluju, teď zkusím i domácí

    j
    jankac

    Punč nejen vánoční – takto som ešte nerobila, ale určite vyskúšam.

    l
    lucik21

    punč je moc dobrý, dávám si ho pravidelně na zahřátí

    v
    viki11

    Punč s kořením a jablky určitě dovede skvěle zahřát. Brzy jej zkusím.

    e
    Elisa19

    Pro současné chladné ppočasí je punč jako stvořený, ráda to vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist