Námořnický grog s pomerančem a skořicí

Suroviny

černého čaje
1 PL
vody
1 l
rumu
500 ml
pískového cukru
200 g
pomeranč
dle libosti
skořice
dle chuti
badyán
dle chuti

Postup přípravy:

Černý čaj zalijeme vařící vodou a necháme asi 4 minuty vylouhovat. Pak čaj scedíme, přidáme rum a cukr a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Podáváme s kolečky pomeranče, skořicí a badyánem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.1.2017 3:05

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist