Námořnický grog s pomerančem a skořicí

Suroviny

černého čaje
1 PL
vody
1 l
rumu
500 ml
pískového cukru
200 g
pomeranč
dle libosti
skořice
dle chuti
badyán
dle chuti

Postup přípravy:

Černý čaj zalijeme vařící vodou a necháme asi 4 minuty vylouhovat. Pak čaj scedíme, přidáme rum a cukr a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Podáváme s kolečky pomeranče, skořicí a badyánem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.1.2017 3:05

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist