namornicky-grog.jpg

Námořnický grog s pomerančem a skořicí

Černý čaj zalijeme vařící vodou a necháme asi 4 minuty vylouhovat. Pak čaj scedíme, přidáme rum a cukr a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Podáváme s kolečky pomeranče, skořicí a badyánem.

Diskuze

4 komentáře

    Stanislava Nováková

    Grog na tisíc způsobů …a vždycky krásně v zimě zahřeje a rozproudí.

    s
    stana1

    Námořnický grog s pomerančem a skořicí ač nejsem námořník bych si dal.

    s
    Stendy

    Námořnický grog s pomerančem a skořicí v zimě jistě vynikající.

    l
    lucik21

    Námořnický grog s pomerančem a skořicí vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist