Moučník Orgasmus s ananasem a krémem

Suroviny

ananas

1 plechovka

cukr

1 hrnek

polohrubá mouka

1 1/2 hrnku

vejce

2 ks

soda

2 ČL

prášek do pečiva

1 ks

pomazánkové máslo

2 ks

vanilkový cukr

1 ks

vanilkový pudink

2 PL

Postup přípravy:

Těsto: 1 střední konzerva ananasu, 1/2 hrnku cukru krupice, 1 a 1/2 hrnku polohrubé mouky, 2 vejce, 2 lžičky sody, 1 prášek do pečiva

Krém: 2 pomazánková másla, 1/2 hrnku mletého cukru, 1 vanilkový cukr, 2 polévkové lžíce vanilkového pudingu – prášek

Ananas i se šťávou rozmixujeme ponorným šlehačem a přimícháme ostatní ingredience. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu cca 15-20 minut.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Po upečení necháme vychladnout a mezitím si připravíme krém (zase vše umixujeme dohromady). Doporučuji dělat krém, již během pečení těsta a pak dát ztuhnout do lednice, lépe se roztírá.

Na vychladlé těsto natřeme krém, polijeme cik-cak čokoládou a posypeme sekanými ořechy (popř. mandlemi, ale nemusíme, stačí dát jenom čokoládu). Dáme dobře vychladit, stačí tak hodinka.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.3.2011 6:46| autor: simonach

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist