Marinované jarní cibulky

Suroviny

malých jarních cibulek
500 g
bílého vína
2 dcl
vody
2 dcl
olivového oleje
2 dcl
bobkového listu
2 ks
celého pepře
5 ks
citronu - šťáva
1 ks
sůl

Postup přípravy:

Prohřejeme spolu bílé víno, citronovou šťávu, olej, sůl a vodu. Když se nálev vaří, přidáme oloupané cibulky, 5 zrnek pepře a bobkový list. Vaříme na mírném ohni, musíme však dát pozor, abychom cibuli nerozvařili. V marinádě necháme cibulku vystydnout a takto dohromady podáváme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist