Marinované jarní cibulky

Prohřejeme spolu bílé víno, citronovou šťávu, olej, sůl a vodu. Když se nálev vaří, přidáme oloupané cibulky, 5 zrnek pepře a bobkový list. Vaříme na mírném ohni, musíme však dát pozor, abychom cibuli nerozvařili. V marinádě necháme cibulku vystydnout a takto dohromady podáváme.

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    cibulky miluju, tohle bude skvělé

    l
    lidka2

    Tak tohle je přesně recept, který mě uchvátil. Vyzkouším!

    x
    xxkouckaxx

    Marinované cibulky mám ráda , ale už dlouho jsem je nejedla !

    x
    xxkouckaxx

    dříve jsem je párkrát udělala , ale bez olivového oleje

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    j
    josef7777

    Marinované cibulky určitě vyzkouším. Recept vypadá jednoduše.

    x
    xxkouckaxx

    to by mohla být zajímavá příloha k nějakému masíčku

    a
    aknela11

    cibulky – zkoušela jsem jednou, ale moc nám nechutnaly

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist