Marinované jarní cibulky
Prohřejeme spolu bílé víno, citronovou šťávu, olej, sůl a vodu. Když se nálev vaří, přidáme oloupané cibulky, 5 zrnek pepře a bobkový list. Vaříme na mírném ohni, musíme však dát pozor, abychom cibuli nerozvařili. V marinádě necháme cibulku vystydnout a takto dohromady podáváme.
cibulky miluju, tohle bude skvělé
Tak tohle je přesně recept, který mě uchvátil. Vyzkouším!
Marinované cibulky mám ráda , ale už dlouho jsem je nejedla !
dříve jsem je párkrát udělala , ale bez olivového oleje
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Marinované cibulky určitě vyzkouším. Recept vypadá jednoduše.
to by mohla být zajímavá příloha k nějakému masíčku
cibulky – zkoušela jsem jednou, ale moc nám nechutnaly