Mandarinky v bílém víně s listy voňavého muškátu

Suroviny

celých mandarinek
10 ks
voňavých listů muškátu
12 ks
vína
1/2 l
pomerančové lístky na ozdobu

Postup přípravy:

Oloupejte mandarinky a vyjměte středovou část. Mandarinky vložte do mísy a zalijte vínem. Přidejte listy muškátu a nechte přes noc v chladničce. Vyjměte z chladničky a odstraňte listy muškátu. Podávejte vychlazené a ozdobené lístky pomeranče. Přebytečnou šťávu můžete podávat jako digestiv.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist