Mandarinky v bílém víně s listy voňavého muškátu

Suroviny

celých mandarinek
10 ks
voňavých listů muškátu
12 ks
vína
1/2 l
pomerančové lístky na ozdobu

Postup přípravy:

Oloupejte mandarinky a vyjměte středovou část. Mandarinky vložte do mísy a zalijte vínem. Přidejte listy muškátu a nechte přes noc v chladničce. Vyjměte z chladničky a odstraňte listy muškátu. Podávejte vychlazené a ozdobené lístky pomeranče. Přebytečnou šťávu můžete podávat jako digestiv.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist