Mandarinky v bílém víně s listy voňavého muškátu
Oloupejte mandarinky a vyjměte středovou část. Mandarinky vložte do mísy a zalijte vínem. Přidejte listy muškátu a nechte přes noc v chladničce. Vyjměte z chladničky a odstraňte listy muškátu. Podávejte vychlazené a ozdobené lístky pomeranče. Přebytečnou šťávu můžete podávat jako digestiv.
nevím, neumím si tu kombinaci představit
zbude půl láhve vína – to by se líbilo našemu tatínkovi
zbude půl láhve vína – to by se líbilo našemu tatínkovi
myslím , že by to mohlo být opravdu moc dobré – zkusím
musím říct , že na tohle se chystám už od podzimu !
Velmi dobrý recept vhodný pro všechny návštěvy.
To je recept jako na zámeckou hostinu. Velmi zajímavé.
určitě je to pochoutka,myslím,že to vyzkoušíme
tatín mi špízuje přes rameno a hlásí , že si to přeje v sobotu k filmu
v bílém víně – hmmm to zní lákavě. Nalákám manžela