Limonáda z květů bezinek

Suroviny

květu černého bezu
8 ks
krystalového cukru
500 g
vody
5 l
vinného nebo jablečného octa
2 dcl
citrónu
1 ks

Postup přípravy:

Do pětilitrové láhve vložíme oprané květy černého bezu, přidáme na kolečka nakrájený a jader zbavený citrón, cukr a ocet. Zalijeme vodou. Láhev povážeme čistým plátnem nebo celofánem, který několikrát propíchneme. Necháme tři dny stát, pak promícháme, přecedíme a plníme do lahví. Dobře uzavřeme a necháme ještě asi deset dnů v chladu odstát.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.5.2014 9:23| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist