Lahůdková hovězí játra s jablky

Suroviny

hovězích jater

400 g

střední cibule

3 ks

velkých jablek

4 ks

másla

100 g

cukru

1 PL

drcený pepř a sůl

1 špetka

Postup přípravy:

Na rozpuštěné máslo přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a smažíme. Když změkne, přidáme cukr a vše osmahneme do karamelova. Poté dochutíme solí a pepřem. Jablka rozkrojíme podélně na čtyři díly. Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Na grilovací pánvi opečeme játra ze všech stran, dáme stranou a maso osolíme a opepříme. Poté do pánve dáme lžičku másla a opečeme na něm plátky jablek. Na talíře rozložíme karamelizovanou cibuli, na kterou vrstvíme jablko, játra.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.7.2016 6:04| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist