Lahůdková hovězí játra s jablky

Suroviny

hovězích jater
400 g
střední cibule
3 ks
velkých jablek
4 ks
másla
100 g
cukru
1 PL
drcený pepř a sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Na rozpuštěné máslo přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a smažíme. Když změkne, přidáme cukr a vše osmahneme do karamelova. Poté dochutíme solí a pepřem. Jablka rozkrojíme podélně na čtyři díly. Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Na grilovací pánvi opečeme játra ze všech stran, dáme stranou a maso osolíme a opepříme. Poté do pánve dáme lžičku másla a opečeme na něm plátky jablek. Na talíře rozložíme karamelizovanou cibuli, na kterou vrstvíme jablko, játra.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.7.2016 6:04| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist