Kuřecí játra na grilu s pomeranči

Suroviny

kuřecí játra

400 g

olej

dle potřeby

pomeranč

2 ks

sůl, drcený černý pepř

dle chuti

meduňka

dle chuti

Postup přípravy:

Očištěná játra opláchneme, osušíme ubrouskem, nakrájíme na plátky a potřeme olejem. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Osolíme je, opepříme a zabalíme do alobalu. Plátky jater rozložíme na gril a přidáme balíček s pomeranči. Játra grilujeme z každé strany asi 4 minuty, stejnou dobu necháme na grilu i balíček s pomeranči. Grilované plátky jater osolíme, opepříme a rozdělíme na talíře, obložíme kolečky pomeranče a ozdobíme meduňkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.2.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist