Krevety v červené omáčce

Suroviny

čerstvých krevet
400 g
oleje
4 PL
cibule
1 ks
rajčat
400 g
feferonky
1 ks
paprik
300 g
bílého vína
200 ml
sůl, pepř
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Opláchněte 400 g čerstvých krevet zakápněte je citrónovou šťávou. Na 4 lžících oleje zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte 400 g oloupaných nakrájených rajčat, červenou nakrájenou feferonku a 300 g červených tlustostěnných drobně nakrájených paprik. Zalijte 200 ml bílého vína, podle chuti osolte, opepřete, okyselte citrónovou šťávou a poduste 5 minut, až omáčka trochu zhoustne. Pak přidejte krevety a vařte zvolna ještě asi 5 minut. Ozdobte snítkou kopru. Podávejte s pečivem.

Hodnocení

1.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.7.2016 9:34| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist