Krevety v červené omáčce
Opláchněte 400 g čerstvých krevet zakápněte je citrónovou šťávou. Na 4 lžících oleje zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte 400 g oloupaných nakrájených rajčat, červenou nakrájenou feferonku a 300 g červených tlustostěnných drobně nakrájených paprik. Zalijte 200 ml bílého vína, podle chuti...
Krevetky bych si dávala, jen kdyby nebyly tak drahé, až je budu dělat nechám se inspirovat tímto receptem
Krevety v červené omáčce nic pro mne.
Krevety v červené omáčce by som asi nejedla.
Krevety v červené omáčce vypadají zajímavě , ale obejdu se.
Mořské plody nemám v oblibě.
Krevety v červené omáčce vypadají zajímavě
Krevety já mám ráda, akorát si je dávám většinou na dovolené.
Krevety rozhodně nemusím.