krevety-v-cervene-omacce-352x198.jpg

Krevety v červené omáčce

Opláchněte 400 g čerstvých krevet zakápněte je citrónovou šťávou. Na 4 lžících oleje zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte 400 g oloupaných nakrájených rajčat, červenou nakrájenou feferonku a 300 g červených tlustostěnných drobně nakrájených paprik. Zalijte 200 ml bílého vína, podle chuti...

Diskuze

8 komentářů

    Viky17

    Krevetky bych si dávala, jen kdyby nebyly tak drahé, až je budu dělat nechám se inspirovat tímto receptem

    s
    Stendy

    Krevety v červené omáčce nic pro mne.

    j
    jankac

    Krevety v červené omáčce by som asi nejedla.

    s
    stana1

    Krevety v červené omáčce vypadají zajímavě , ale obejdu se.

    s
    stana1

    Mořské plody nemám v oblibě.

    l
    lucik21

    Krevety v červené omáčce vypadají zajímavě

    p
    patricia077

    Krevety já mám ráda, akorát si je dávám většinou na dovolené.

    b
    Bobina1

    Krevety rozhodně nemusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist