krevety-v-cervene-omacce.jpg

Krevety v červené omáčce

Opláchněte 400 g čerstvých krevet zakápněte je citrónovou šťávou. Na 4 lžících oleje zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte 400 g oloupaných nakrájených rajčat, červenou nakrájenou feferonku a 300 g červených tlustostěnných drobně nakrájených paprik. Zalijte 200 ml bílého vína, podle chuti...

Diskuze

8 komentářů

    Viky17

    Krevetky bych si dávala, jen kdyby nebyly tak drahé, až je budu dělat nechám se inspirovat tímto receptem

    s
    Stendy

    Krevety v červené omáčce nic pro mne.

    j
    jankac

    Krevety v červené omáčce by som asi nejedla.

    s
    stana1

    Krevety v červené omáčce vypadají zajímavě , ale obejdu se.

    s
    stana1

    Mořské plody nemám v oblibě.

    l
    lucik21

    Krevety v červené omáčce vypadají zajímavě

    p
    patricia077

    Krevety já mám ráda, akorát si je dávám většinou na dovolené.

    b
    Bobina1

    Krevety rozhodně nemusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist