Kremrole s krémem

Suroviny

hladká mouka
350 g
hera
250 g
šlehačka
1/8 l
jablka
250 g
moučkový cukr
350 g
bílek
2 ks

Postup přípravy:

Těsto: 350 g hladké mouky, 250 g tuku (Hera), 1/8 l šlehačky

Náplň: 250 g jablek, 350 g moučkového cukru, 2 bílky

Vypracujeme těsto, necháme hodinu v chladničce uležet. Tence vyválíme, krájíme na 2 cm široké proužky a na navíjíme s přesahem na kovové trubičky. Na vymazaném plechu upečeme. Vychladlé kremrole plníme jablkovým sněhem. Do šlehače dáme jemně nastrouhaná jablka, cukr a bílky. Šleháme až je sníh tuhý.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.12.2013 9:50| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist