Koláč z kysaného zelí

Suroviny

kysané zelí
1 kg
vejce
2 ks
mléka
1/2 hrnku
oleje
1/2 hrnku
prášku do pečiva
1 balíček
polohrubé mouky
2 hrnky
másla
1 PL
česneku
4 stroužky
strouhanky
1 hrst
soli
1 špetka

Postup přípravy:

Kysané zelí nadrobno nakrájíme, přidáme vejce, olej, mléko, prášek do pečiva a mouku. Pořádně promícháme a vznikne nám středně husté těsto. Připravíme si plech, vymastíme ho a vysypeme strouhankou. Poté do něj vlijeme těsto, které uhladíme stěrkou po celé ploše plechu. Vrch těsta potřeme olejem. Dáme péct do předehřáté toruby na 180 – 200 °C do doby než je povrch koláče zlatavý (cca 30 minut). Upečený ještě horký koláč potřeme rozehřátým máslem s utřenými česneky.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.5.2016 12:59| autor: ustarana

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist