Klasický svařák

Suroviny

červené víno
1 l
cukr
100-140 g
celá skořice
2 ks
hřebíček
5 ks
badyán
1 ks
kardamon
2 ks
citron
1 ks
pomeranč
1 ks

Postup přípravy:

Do hrnce nejprve nalijeme dvoucentimetrovou vrstvu vody, k ní přisypeme cukr. Pak přidáme skořici, hřebíček, badyán, kardamon, 3 kolečka citrónu a 3 kolečka z pomeranče. Vaříme asi 10 minut za stálého míchání a pak přilijeme víno. Víno zahřejeme a můžeme podávat.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.11.2014 8:14| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist