svarak.jpg

Klasický svařák

Do hrnce nejprve nalijeme dvoucentimetrovou vrstvu vody, k ní přisypeme cukr. Pak přidáme skořici, hřebíček, badyán, kardamon, 3 kolečka citrónu a 3 kolečka z pomeranče. Vaříme asi 10 minut za stálého míchání a pak přilijeme víno. Víno zahřejeme a můžeme podávat.

Diskuze

8 komentářů

    s
    stana1

    Svařák do nepohody je výtečný.

    j
    jankac

    Svařák ako dávno som ho nepila, ale dala by som si pohárik.

    l
    lucik21

    Domácí svařák je nejlepší

    p
    patricia077

    Tak to je klasika, každou zimu si dávám svařák na zahřátí!

    s
    Stendy

    Svařáček je dobrý na zahřátí.

    v
    viki11

    Svařák je výborný v chladném a sychravém počasí. Spolehlivě zahřeje a dodá potřebnou sílu!

    g
    glady

    hmm…starý dobrý svařáček…na sychravé dny…značka ideál

    b
    Bobina1

    V zimě je svařák na zahřátí vynikající.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist