Klasický svařák
Do hrnce nejprve nalijeme dvoucentimetrovou vrstvu vody, k ní přisypeme cukr. Pak přidáme skořici, hřebíček, badyán, kardamon, 3 kolečka citrónu a 3 kolečka z pomeranče. Vaříme asi 10 minut za stálého míchání a pak přilijeme víno. Víno zahřejeme a můžeme podávat.
Svařák do nepohody je výtečný.
Svařák ako dávno som ho nepila, ale dala by som si pohárik.
Domácí svařák je nejlepší
Tak to je klasika, každou zimu si dávám svařák na zahřátí!
Svařáček je dobrý na zahřátí.
Svařák je výborný v chladném a sychravém počasí. Spolehlivě zahřeje a dodá potřebnou sílu!
hmm…starý dobrý svařáček…na sychravé dny…značka ideál
V zimě je svařák na zahřátí vynikající.