Kefírové lívanečky

Suroviny

kefír
1 ks
vejce
1 ks
jedlé sody
1 ČL
cukru
2 PL
trocha soli
polohrubé mouky
1/4 kg

Postup přípravy:

Z uvedených surovin si připravíme těsto, které necháme ještě chvíli stát (lívanečky budou nadýchanější). Lívanečky pak smažíme na malém množství tuku – hotové můžeme mazat marmeládou a zdobit šlehaným tvarohem, popřípadě sypat skořicovým cukrem, prostě jak kdo má rád.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.7.2013 7:58| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist