livanecky_1.jpg

Kefírové lívanečky

Z uvedených surovin si připravíme těsto, které necháme ještě chvíli stát (lívanečky budou nadýchanější). Lívanečky pak smažíme na malém množství tuku – hotové můžeme mazat marmeládou a zdobit šlehaným tvarohem, popřípadě sypat skořicovým cukrem, prostě jak kdo má rád.

Diskuze

8 komentářů

    l
    ladouch

    Jsou výborné, určitě je zkuste. pochutnáte si.

    p
    pavlinf

    děláváme je často,máme je rádi.Je to dobrůtka.

    v
    viki11

    Také tyto lívance občas připravuji a mají úspěch.

    b
    Bobina1

    Kefírové lívanečky bych ráda ochutnala.

    g
    glady

    Kefírové lívanečky – lehké, zdravé, výborné…

    l
    lucik21

    kefírové lívanečky jsem ještě nejedla, ale jistě budou moc dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist