Jemná pomazánka z droždí

Suroviny

cibule

1 ks

droždí

2 balení

plnotučná hořčice

2 PL

sůl a pepř

dle chuti

pórek

1/3 ks

tavený sýr

2 kostky

vejce

6 ks

žervé

2 PL

Postup přípravy:

Na oleji opražíme cibuli a pórek, poté přidáme rozdrobené kvasnice a necháme rozpustit. Přilijeme rozkvedlaná vejce a opékáme, dokud nedosáhneme konzistence míchaných vajec. Ještě horkou směs dáme do misky, přidáme tavený sýr a žervé, které necháme rozpustit a poté dochutíme dvěma lžícemi plnotučné hořčice, pepřem a solí. Necháme vychladnout a mažeme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.1.2018 2:00| autor: pajda

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist