Jablky ochucená celerová šťáva

Suroviny

celer
2 kg
voda
1200 ml
jablečná šťáva
1 sklenice
cukr
50 g
sůl
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupaný celer nastrouháme, zalijeme vařící vodou, přidáme jablečnou šťávu, promícháme, dochutíme citrónovou šťávou a solí a ohříváme asi 20 minut přibližně na 75°C. Pak šťávu přecedíme, dochutíme cukrem, přelijeme do připravených lahví a sterilizujeme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.2.2014 8:07| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist