Jablky ochucená celerová šťáva

Suroviny

celer
2 kg
voda
1200 ml
jablečná šťáva
1 sklenice
cukr
50 g
sůl
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupaný celer nastrouháme, zalijeme vařící vodou, přidáme jablečnou šťávu, promícháme, dochutíme citrónovou šťávou a solí a ohříváme asi 20 minut přibližně na 75°C. Pak šťávu přecedíme, dochutíme cukrem, přelijeme do připravených lahví a sterilizujeme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.2.2014 8:07| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist