celerova-stava.jpg

Jablky ochucená celerová šťáva

Oloupaný celer nastrouháme, zalijeme vařící vodou, přidáme jablečnou šťávu, promícháme, dochutíme citrónovou šťávou a solí a ohříváme asi 20 minut přibližně na 75°C. Pak šťávu přecedíme, dochutíme cukrem, přelijeme do připravených lahví a sterilizujeme.

Diskuze

12 komentářů

    b
    Bobina1

    Ochucená celerová šťáva je určitě zdravá, ale nic pro mne.

    m
    martinnatr

    celer mám ráda, já bych to zkusila

    m
    manislava

    asi to vyzkouším,dávám si,štávu každé ráno-momentálně jedou borůvky,v lese jich je mraky,celer snad na podzim

    j
    jankac

    Ochucená celerová šťáva som ešte neokúsila, ani skúšať nebudem, lebo celer nemám rada.

    l
    lidka2

    Tahle šťáva bude nepochybně zdravá, ale u nás doma bych s ní nepochodila…

    l
    ladouch

    Celer moc nemusím a proto ani šťávu radši zkoušet nebudu.

    l
    lucik21

    celer moc nemusím, takže ani šťávu bych nepila

    v
    viki11

    Je to neobvyklá šťáva, ale velmi zdravá. Jde o to, ji vyzkoušet. Ochucením získá příjemnou chuť.

    n
    nenulda

    teda tohle není zrovna moje gusto

    g
    glady

    celer mám velmi ráda a celerová šťáva s jablkem musí být taky výborná

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist