Jablky ochucená celerová šťáva
Oloupaný celer nastrouháme, zalijeme vařící vodou, přidáme jablečnou šťávu, promícháme, dochutíme citrónovou šťávou a solí a ohříváme asi 20 minut přibližně na 75°C. Pak šťávu přecedíme, dochutíme cukrem, přelijeme do připravených lahví a sterilizujeme.
Ochucená celerová šťáva je určitě zdravá, ale nic pro mne.
celer mám ráda, já bych to zkusila
asi to vyzkouším,dávám si,štávu každé ráno-momentálně jedou borůvky,v lese jich je mraky,celer snad na podzim
Ochucená celerová šťáva som ešte neokúsila, ani skúšať nebudem, lebo celer nemám rada.
Tahle šťáva bude nepochybně zdravá, ale u nás doma bych s ní nepochodila…
Celer moc nemusím a proto ani šťávu radši zkoušet nebudu.
celer moc nemusím, takže ani šťávu bych nepila
Je to neobvyklá šťáva, ale velmi zdravá. Jde o to, ji vyzkoušet. Ochucením získá příjemnou chuť.
teda tohle není zrovna moje gusto
celer mám velmi ráda a celerová šťáva s jablkem musí být taky výborná