Jablečná šťáva s mátou

Suroviny

vychlazených oloupaných sladkých jablek (každé asi 150 g)

4 ks

citrónové šťávy

1 PL

mleté skořice

1 špetka

máty na ozdobení

1 snítka

Postup přípravy:

Jablka rozčtvrtíme, vykrojíme z nich jádřinec a čtvrtky ještě překrájíme na menší kousky. Nasypeme je do plniče odšťavovače, pokapeme částí citrónové šťávy a odšťavíme. Šťávu (získáme asi 3,5 dl) ihned promícháme se zbylou citrónovou šťávou a skořicí, přelijeme do sklenky, ozdobíme čerstvou mátou a podáváme.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 10x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
5.1.2017 1:36

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist