Jablečná šťáva s mátou

Suroviny

vychlazených oloupaných sladkých jablek (každé asi 150 g)
4 ks
citrónové šťávy
1 PL
mleté skořice
1 špetka
máty na ozdobení
1 snítka

Postup přípravy:

Jablka rozčtvrtíme, vykrojíme z nich jádřinec a čtvrtky ještě překrájíme na menší kousky. Nasypeme je do plniče odšťavovače, pokapeme částí citrónové šťávy a odšťavíme. Šťávu (získáme asi 3,5 dl) ihned promícháme se zbylou citrónovou šťávou a skořicí, přelijeme do sklenky, ozdobíme čerstvou mátou a podáváme.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.1.2017 1:36

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist