Husí pomazánka

Suroviny

husích jater
500 g
vepřových nebo telecích jater
500 g
husího sádla
1 l
natvrdo uvařených vajec
8 ks
cibule
4 ks
lžíce hořčice
mletý pepř, sůl

Postup přípravy:

Na sádle podusíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájená husí a vepřová játra a dusíme do měkka v husím sádle. Vše rozmixujeme s vařenými vejci, hořčicí, mletým pepřem a solí do hladka. Paštiku lze i uchovat – naplníme do sklenic, uzavřeme je víčky a sterilujeme ve vodní lázni nejméně 1 hodinu při 100°C.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.10.2013 10:56| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist