Husí pomazánka
Na sádle podusíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájená husí a vepřová játra a dusíme do měkka v husím sádle. Vše rozmixujeme s vařenými vejci, hořčicí, mletým pepřem a solí do hladka. Paštiku lze i uchovat – naplníme do sklenic, uzavřeme je víčky a sterilujeme ve vodní...
ani nevím, kde bych sehnala husí játra..jinak určitě výborná pomazánka
husí játra jsou delikatesa, jakkoliv upravená
Husí pomazánku som ešte nerobila, ani nejedla, ale vraj je to delikatesa.
Žádný zdroj na husí játra bohužel nemám, tak asi nezkusím.
Tento recept je pro toho, kdo chová husy.
Tuto pomazánku asi nevyzkouším, husí játra mi moc neříkají.
pomazánky moc nemusím, ale udělala bych ji někomu jinému