Hovězí kýta se sušeným ovocem

Suroviny

rostlinný olej
4 PL
nastrouhaný muškátový oříšek
1 špetka
mletá skořice
1 špetka
sůl
1 ČL
hovězí vývar
200 ml
cibule
3 ks
hovězí zadní
1 kg
sušené švestky
20 ks
sušené fíky
10 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Sušené švestky a fíky namočíme na 20 minut do vařicí vody. Scedíme a nakrájíme. Maso a cibuli nakrájíme na kostky.

V hlubší pánvi na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme maso, orestujeme, přidáme sůl, nakrájené švestky a fíky. Přikryjeme a dusíme 50 minut nebo až maso změkne.

Dochutíme muškátovým oříškem a skořicí. Podáváme s rýží.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.10.2011 9:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist