Hovězí kýta se sušeným ovocem

Suroviny

rostlinný olej

4 PL

nastrouhaný muškátový oříšek

1 špetka

mletá skořice

1 špetka

sůl

1 ČL

hovězí vývar

200 ml

cibule

3 ks

hovězí zadní

1 kg

sušené švestky

20 ks

sušené fíky

10 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Sušené švestky a fíky namočíme na 20 minut do vařicí vody. Scedíme a nakrájíme. Maso a cibuli nakrájíme na kostky.

V hlubší pánvi na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme maso, orestujeme, přidáme sůl, nakrájené švestky a fíky. Přikryjeme a dusíme 50 minut nebo až maso změkne.

Dochutíme muškátovým oříškem a skořicí. Podáváme s rýží.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
29.10.2011 9:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist