Horský punč s medem

Suroviny

koňak
5 cl
tekutý med
5 cl
citrónová šťáva
2 cl
horký čaj
8 cl
hřebíček
1 ks

Postup přípravy:

Smícháme koňak s medem, přidáme šťávu z citrónu, hřebíček a dolijeme horkým čajem. Podáváme v punčové sklenici zdobené plátkem citrónu.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.1.2013 1:18| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist