horsky-punc.jpg

Horský punč s medem

Smícháme koňak s medem, přidáme šťávu z citrónu, hřebíček a dolijeme horkým čajem. Podáváme v punčové sklenici zdobené plátkem citrónu.

Diskuze

8 komentářů

    k
    kvetinka3

    Dobrý recept v zimním období,,dělávám si ho také

    m
    martinnatr

    na zimu to nemá chybu, super

    j
    jankac

    Horský punč, ako by mi zachutil, keby mi ho niekto uvaril.

    g
    glady

    Venku přituhuje, takže si umím živě přestavit, horská chata, krb a tento punč

    d
    Daimon

    Mňam, hned bych si dala 🙂 přesně, v zimě je punč luxusní záležitostí 🙂

    l
    lucik21

    Horký punč je skvělý v zimním počasí, doporučuji

    e
    Elisa19

    Vypadá to hodně zajímavě a když už konečně začíná zima tak bude vhodný k zahřátí.

    b
    Bobina1

    Horský punč určitě zahřeje.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist