Horský punč s medem
Smícháme koňak s medem, přidáme šťávu z citrónu, hřebíček a dolijeme horkým čajem. Podáváme v punčové sklenici zdobené plátkem citrónu.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Smícháme koňak s medem, přidáme šťávu z citrónu, hřebíček a dolijeme horkým čajem. Podáváme v punčové sklenici zdobené plátkem citrónu.
Dobrý recept v zimním období,,dělávám si ho také
na zimu to nemá chybu, super
Horský punč, ako by mi zachutil, keby mi ho niekto uvaril.
Venku přituhuje, takže si umím živě přestavit, horská chata, krb a tento punč
Mňam, hned bych si dala 🙂 přesně, v zimě je punč luxusní záležitostí 🙂
Horký punč je skvělý v zimním počasí, doporučuji
Vypadá to hodně zajímavě a když už konečně začíná zima tak bude vhodný k zahřátí.
Horský punč určitě zahřeje.