Horký karamelový grog

Suroviny

rum
0.5 l
voda
0.5 l
tyčinka skořice
2 ks
hřebíček
5 hrst
citron
1 ks
máslo
1.5 dkg
cukr krupice
5 dkg

Postup přípravy:

Cukr zkaramelizujeme, přilijeme vodu, přidáme hřebíčky, skořici a krátce povaříme. Odstavíme, přilijeme rum a zahřejeme k bodu varu, ale už nevaříme! Do sklenic dáme kolečko citrónu, lžičku másla a přelijeme horkým grogem.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.9.2015 8:27| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist