grog-karamelovy.jpg

Horký karamelový grog

Cukr zkaramelizujeme, přilijeme vodu, přidáme hřebíčky, skořici a krátce povaříme. Odstavíme, přilijeme rum a zahřejeme k bodu varu, ale už nevaříme! Do sklenic dáme kolečko citrónu, lžičku másla a přelijeme horkým grogem.

Diskuze

4 komentáře

    p
    patricia077

    Grog bych si klidně dala, zvlášť teď co se ochladilo..

    s
    stana1

    Grog karamelový bych rád ochutnal.

    l
    lucik21

    Karamelový grog bych nepila, je moc sladký

    b
    Bobina1

    Grog karamelový mě nic neříká. Nepiji alkohol.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist