Horká káva s whisky a šlehačkou

Suroviny

whisky
40 ml
pískový cukr
4 PL
instantní káva
4 šálky
šlehačka
kakao
1 ČL

Postup přípravy:

Destilát s cukrem rozdělíme do šálků. Přelijeme horkou kávou, ozdobíme šlehačkou a kakaem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist