Golubce s mletým masem a smetanou

Suroviny

střední hlávka zelí
1 ks
mleté maso (vepřové, hovězí)
1 kg
velká cibule
2 ks
vařená rýže
1 balíček
sůl, pepř
rajský protlak
smetana
1 balení
hladká mouka
2 PL

Postup přípravy:

Dáme vařit celou hlávku zelí, postupně odkrajujeme měkké listy. Na náplň smícháme maso, rýži, osmaženou cibuli, sůl, pepř. Do vychladlých listů, kterým skrojíme tvrdší žebra balíme náplň a skládáme do pekáčku, dáme do trouby na 200 stupňů a pečeme dozlatova.

Smícháme protlak, smetanu a mouku touto směsí zalijeme téměř hotové golubce a necháme ještě asi 10 minut v troubě.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.8.2011 11:59| autor: ladouch

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist