Golubce s mletým masem a smetanou

Suroviny

střední hlávka zelí

1 ks

mleté maso (vepřové, hovězí)

1 kg

velká cibule

2 ks

vařená rýže

1 balíček

sůl, pepř

rajský protlak

smetana

1 balení

hladká mouka

2 PL

Postup přípravy:

Dáme vařit celou hlávku zelí, postupně odkrajujeme měkké listy. Na náplň smícháme maso, rýži, osmaženou cibuli, sůl, pepř. Do vychladlých listů, kterým skrojíme tvrdší žebra balíme náplň a skládáme do pekáčku, dáme do trouby na 200 stupňů a pečeme dozlatova.

Smícháme protlak, smetanu a mouku touto směsí zalijeme téměř hotové golubce a necháme ještě asi 10 minut v troubě.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.8.2011 11:59| autor: ladouch

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist