Golubce s mletým masem a smetanou

Dáme vařit celou hlávku zelí, postupně odkrajujeme měkké listy. Na náplň smícháme maso, rýži, osmaženou cibuli, sůl, pepř. Do vychladlých listů, kterým skrojíme tvrdší žebra balíme náplň a skládáme do pekáčku, dáme do trouby na 200 stupňů a pečeme dozlatova. Smícháme...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Golubce – ukrajinské jídlo jsem ještě nikdy nejedla , zajímavé !

    c
    chiappa

    zajímavý recept, určitě vyzkouším!

    j
    jarka0193

    To jsem je ještě nikdy neslyšela, musím vyzkoušet.

    e
    evik56

    Golubce nemusí chutnat špatně.Někdy tohle jídlo uvařím.

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá zajímavě – znám podobný recept , ale s kapustou !

    z
    Zuzana2403

    Golubce nebo také holubce dělávají i na Slovensku, Jsou výborné i studené.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist