Fussili se špenátem a smenatou

Suroviny

těstovin fussili

1 balení

česneku

1 stroužek

šalotka

1 ks

listů špenátu

2 hrnky

zakysané smetany

1/2 hrnku

sůl, máslo, olivový olej

Postup přípravy:

Těstoviny uvaříme ve slané vroucí vodě s olivovým olejem a scedíme. Na rozpuštěném másle podusíme nadrobno nasekanou šalotku a česnek, osolíme, a až cibule zesklovatí, přihodíme nakrájené listy špenátu. Až se špenát mírně podusí, přidáme po lžících postupně zakysanou smetanu a několik minut ještě povaříme. Nakonec smícháme špenát s těstovinami a podáváme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.3.2015 11:02| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist