testoviny-se-spenatem_1.jpg

Fussili se špenátem a smenatou

Těstoviny uvaříme ve slané vroucí vodě s olivovým olejem a scedíme. Na rozpuštěném másle podusíme nadrobno nasekanou šalotku a česnek, osolíme, a až cibule zesklovatí, přihodíme nakrájené listy špenátu. Až se špenát mírně podusí, přidáme po lžících postupně zakysanou smetanu a několik minut ještě povaříme....

Diskuze

7 komentářů

    p
    pavlinf

    těstoviny se špenátem máme moc rádi

    Viky17

    Fussili se špenátem – těstoviny mám moc ráda a tento recept mě zaujal, určitě bych ráda ochutnala, s čerstvým špenátem ještě nemám zkušenosti.

    l
    lucik21

    Fussili se špenátem mám ráda

    p
    patricia077

    Těstoviny se špenátem jsem měla minulý týden hned dvakrát za sebou, akorát jsem bohužel špenát ochutila až příliš :-(..

    g
    glady

    těstoviny a špenát je výborná kombinace……

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist