Fussili se špenátem a smenatou
Těstoviny uvaříme ve slané vroucí vodě s olivovým olejem a scedíme. Na rozpuštěném másle podusíme nadrobno nasekanou šalotku a česnek, osolíme, a až cibule zesklovatí, přihodíme nakrájené listy špenátu. Až se špenát mírně podusí, přidáme po lžících postupně zakysanou smetanu a několik minut ještě povaříme....
těstoviny se špenátem máme moc rádi
Fussili se špenátem – těstoviny mám moc ráda a tento recept mě zaujal, určitě bych ráda ochutnala, s čerstvým špenátem ještě nemám zkušenosti.
Fussili se špenátem mám ráda
Těstoviny se špenátem jsem měla minulý týden hned dvakrát za sebou, akorát jsem bohužel špenát ochutila až příliš :-(..
těstoviny a špenát je výborná kombinace……