Fenyklová pomazánka s lučinou

Suroviny

fenykl
30 dkg
lučina
10 dkg
šalotka
1 ks
zeleninový vývar
250 ml
citrónová šťáva
2 ČL
olivový olej
2 PL
sůl

Postup přípravy:

Fenykl očistíme, odstraníme tvrdý střed a nakrájíme na slabé plátky. Šalotku nakrájíme nadrobno a s fenyklem podusíme na oleji. Pak přidáme vývar a vaříme doměkka cca 10-15 minut. Po vychladnutí uděláme pyré, vmícháme lučinu a dochutíme citrónovou šťávou a solí.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.10.2015 9:33| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist