fenyklova-pomazanka.jpg

Fenyklová pomazánka s lučinou

Fenykl očistíme, odstraníme tvrdý střed a nakrájíme na slabé plátky. Šalotku nakrájíme nadrobno a s fenyklem podusíme na oleji. Pak přidáme vývar a vaříme doměkka cca 10-15 minut. Po vychladnutí uděláme pyré, vmícháme lučinu a dochutíme citrónovou šťávou a solí.

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Fenyklová pomazánka, neviem, či by mi chutila.

    p
    patricia077

    Vypadá zajímavě tato pomazánka, ale ještě jsem ji teda nezkoušela.

    l
    lucik21

    Fenyklovou pomazánku jsem ještě neměla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist