Fazolky se zakysanou smetanou

Suroviny

fazolkových lusků
300 g
zakysané smetany
1 balení
hladké mouky
2 PL
cukru
2 ČL
sůl
dle chuti
ocet
dle chuti

Postup přípravy:

Fazolky uvaříme, zahustíme moukou promíchanou se zakysanou smetanou a prošleháme. Okyselíme trochou octa, přidáme 2 lžičky cukru, sůl a prohřejeme. Dochutíme a podáváme s knedlíkem nebo bramborami a vařenými vejci nebo vařeným masem.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.7.2018 2:00

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist