fazolky-se-zakysanou-smetanou.jpg

Fazolky se zakysanou smetanou

Fazolky uvaříme, zahustíme moukou promíchanou se zakysanou smetanou a prošleháme. Okyselíme trochou octa, přidáme 2 lžičky cukru, sůl a prohřejeme. Dochutíme a podáváme s knedlíkem nebo bramborami a vařenými vejci nebo vařeným masem.

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Zelené fazuľky nevarím, lebo nám nechutia.

    p
    pepina

    Toto by mi určitě nechutnalo.

    l
    ladouch

    Fazolky máme moc rádi, tento recept neznám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist